CORONAVIRUS

VIDEO | A murit actorul Ioan Gyuri Pascu

Actorul Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineață, la vârsta de 55 de ani. Decesul a survenit în urma unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Actorul a murit acasă, în jurul orei 5,00 dimineața. 

Ioan Gyuri Pascu a murit in locuinta fostei sale sotii, din cartierul bucurestean 23 august. Actorul suferea de diabet. La ora 4 dimineata i s-a facut rău, iar sotia a sunat la Ambulanta. Medicii au incercat sa il resusciteze timp de 45 de minute, insa fara rezultat. Trupul neinsufletit al lui Ioan Gyuri Pascu a fost preluat de legisti, care vor stabili cauza decesului.

Născut la 31 august 1961, Ioan Gyuri Pascu a fost un muzician și un actor român, membru al grupului de umor Divertis din 1987. El s-a lansat în cariera muzicală în anul 1977 și de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care: pop, rock, blues și reggae. A lansat mai multe piese de rock alternativ prin casa sa de discuri, Tempo Music, și este un critic al radioului comercial românesc. Pe lângă activitatea de la Divertis, Ioan Gyuri Pascu a mai jucat în filme de lung metraj precum O vară de neuitat.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Sincere condoleanțe, pentru OMUL, care, ani de-a randul, a incantat si binedispus, prin talentul si zâmbetul sau, generații intregi. Dumnezeu sa-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: