Știrile zilei

A murit Valentin Nicola – Covală, celebrul organizator de evenimente din Buzău

Sărbători îndoliate pentru rockerii buzoieni și pentru toți cei care l-au cunoscut pe Valentin Nicola alias „Covală”, rocker vechi și renumit organizatori de evenimente din Buzău. Covală a murit miercuri seară, după un concert organizat la Bacău, cel mai probabil în urma unui infarct.

Maestru de ceremonii la nenumărate petreceri și evenimente, Valentin Nicola s-a implicat activ și în organizarea unor festivaluri de rock precum Top T. Totodată, a fost si un apreciat sunetist, fiind prezent la butoane în cadrul mai multor evenimente artistice din judet și din țară.

După evenimentul organizat în orașul lui Bacovia, lui Covală i s-a făcut brusc rău, intervenția celor de la Ambulanță fiind zadarnică.

„O veste trista zguduie Buzaul din temelii! Covala Valentin Nicola ne-a parasit astazi la orele 17 la Bacau, unde era pentru un eveniment! Sunt socat! Dumnezeu are nevoie de sonorizare, cred, la sfarsitul anului asta de cosmar!!! RIP Covala!!!!”, a scris Eduard Antochi pe Facebook, cuvintele și mesajele de condoleanțe fiind prea puține pentru a exprima durerea celor care l-au cunoscut pe Nicola.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: