Știrile zilei

A murit dr. Ana Vieru | Avea 61 de ani

A încetat din viață dr. Ana Vieru, medic de familie în comuna Cernătești. Dr. Vieru avea 61 de ani și s-a stins la Spitalul Județean de Urgență Buzău, din cauza unor afecțiuni post-COVID.

Astăzi a încetat din viață dr. Ana Vieru, medic de familie pentru mii de pacienți din comuna buzoiană Cernătești. În trecut fusese infectată cu COVID-19, dar se vindecase. Temutul virus avea să-i lase însă urme adânci în organism.

Zilele trecute, starea de sănătate i s-a înrăutățit. A fost internată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, cu bronhopneumopatie obstructivă cronică în stadiul IV. În plus, de mai mult timp se lupta cu o infecție cu o bacterie intraspitalicească.

Luni dimineață, inima medicului s-a oprit. Vstea morții sale i-a întristat pe locuitorii din Cernătești, care au postat pe Facebook mesaje de condoleanțe.

Dr. Ana Vieru era văduvă de câțiva ani și nu avea copii. Singurele sale rude în viață sunt mama sa, care are 90 de ani, și un frate.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button