Știrile zilei

A MURIT fetița rănită în accidentul de ieri, de la Cernătești

În accident au fost implicate două mașini, cinci persoane fiind rănite. * În momentul impactului, fetița se afla în mașină cu părinții și cu fratele său. * Micuța de doi ani s-a stins la Spitalul „Bagdasar-Arseni” din București. * Martorii dau vina pe starea proastă a carosabilului, ocolirea unei gropi din asfalt fiind principala cauză care a dus la producerea tragediei.*
Dramă în familia unor tineri părinți din Cernătești. Fetița lor, în vârstă de doi ani, a decedat luni, într-un spital din București, după ce a fost rănită grav Accidentîntr-un accident produs duminică pe DJ 203K, pe raza localității Cernătești.
Impactul s-a produs pe podul din fața Primăriei. Potrivit reprezentanților IPJ,Buzău, un șofer în vârstă de 32 de ani, din Cernătești, într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism condus de o tânără în vârstă de 33 de ani, care circula din sens opus.
În urma impactului, ambele mașini au fost serios avariate, cinci persoane având nevoie de îngrijiri medicale. Din mașina familiei, cel mai grav a fost rănită fetița, care a fost transferată de medicii buzoieni la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Bagdasar-Arseni” din Capitală. Aici, starea ei s-a înrăutățit, fetița stingându-se în cursul zilei de luni.
Părinții și fratele de opt ani au scăpat cu răni mai ușoare și sunt internați la Spitalul Județean de Urgență Buzău. Poliţiştii de la Serviciul Rutier au început cercetările, pentru a stabili împrejurările care au condus la acest eveniment. Unul dintre răniţi ar fi spus că, înainte de impact, şoferul maşinii în care se afla ar fi ocolit craterele din asfalt. DJ 203 K este unul dintre cele mai proaste drumuri judeţene din Buzău.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

 1. Starea drumului DJ 203k este mai mult decât deplorabila , cerem sa se tragă un semnal de alarma , numeroase accidente s-au petrecut multe dintre ele soldându-se cu victime precum si decese. In ultimii ani au avut loc lucrări de întreținere , aceste făcându–se intr-un mod superficial . Lipsa parapeților a marcajului precum si a indicatoarelor fac ca acest drum sa fie cel mai periculos din județul Buzau.
  Rușine autorităților.
  Sincere condoleanțe familiei.

 2. Numeroase accidente s-au petrecut multe dintre ele soldându-se cu victime precum si decese. In ultimii ani au avut loc lucrări de întreținere , aceste făcându–se intr-un mod superficial . Lipsa parapeților a marcajului precum si a indicatoarelor fac ca acest drum sa fie cel mai periculos din județul Buzau.
  Rușine autorităților.
  Sincere condoleanțe familiei.

 3. Domnule primar Marzea, Domnule Prefect si subprefect , Domnule Boscodeala ,Domnule Adrian Mocanu , Domnule Ciolacu precum si mulți alții care stiti prea bine de starea acestui drum , mai este nevoie de multe tragedii , pentru a se trage un semnal de alarma ?

 4. In luna Martie a acestui an vom organiza un boicot pe drumul județean DJ 203k la intrarea de la podul Maracineni unde circulația la fii blocată câteva ore.
  Organizarea se va face cu ajutorul paginii de socializare Facebook unde vom strânge cât mai multe persoane . Totul va fii organizat , vom cere aprobarea poliție , iar cu sprijinul vostru , al presei buzoiene si al altor organizații vor mărșălui pe drumul DJ 203k
  Semnat VOCEA STRĂZII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: