Știrile zilei

A MURIT înainte de nuntă | Iubitul ei se zbate între viață și moarte

Doliu la Vadu Pașii, după ce o economistă în vârstă de 42 de an și-a pierdut viața, sâmbătă, pe Autostrada Soarelui, într-un accident cumplit.

Cornelia era originară din Vadu Pașii, dar în ultimii ani locuise în București, unde lucra ca economist. Sâmbătă, se afla pe motocicletă împreună cu logodnicul său și se îndreptau spre litoral.

Pe sensul de mers Bucureşti-Constanţa al autostrăzii A2, motocicleta pe care se aflau Cornelia și iubitul său a intrat în coliziune cu un autoturism.

În urma accidentului, buzoianca a intrat în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, dar a pierdut lupta cu moartea în drum spre spital, Iubitul ei a fost preluat de la locul accidentului cu elicopterul, cu o hemoragie masivă.

În urma impactului violent, bărbatului i-a fost secţionat unul dintre picioare. 

Luni dimineață, trupul fără viață al Corneliei a  ajuns la Vadu Pașii, în satul Stăncești, acolo unde s-a născut și unde locuiesc părinții săi. Întreaga comunitate deplânge dispariția prematură a tinerei care nu a mai apucat nunta, ce urma să aibă loc imediat după pandemie.

Înmormântarea va avea loc mâine, 21 iulie, la cimitirul din satul natal al femeii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: