Știrile zilei

A MURIT la nici o lună după nuntă…

Destin frânt, pentru o tânără mămică de 26 de ani din comuna buzoiană Smeeni. Viața Laurei a fost curmată în timpul nopții trecute de un horn pe care femeia îl blocase pentru a păstra căldura în încăpere.

Tragica poveste a tinerei Laura Elena L. i-a cutremurat pe localnicii din Smeeni. În urmă cu trei săptămâni tânăra se căsătorise cu alesul inimii sale, Florin. Din povestea lor de iubire se născuse o fiică, deasemenea victimă a tragediei de azi dimineață.

Astăzi, îngrijorat că soția nu îi raspunde la telefon, bărbatul – aflat la muncă in Italia – i-a alertat pe vecini . Localnicii ajunși la locuința Laurei au avut un şoc în momentul în care au găsit-o pe femeie fără suflare în camera ei. Alături au găsit-o în stare gravă , dar în viață pe copila în vârstă de 7 ani. Fetița a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Buzău, unde medicii au reușit să o stabilizeze. Acum ea se află internată pe secția de pediatrie având o stare generală bună. Medicii continuă să o țină sub observație.

Cauza morții femeii pare a fi intoxicația cu monoxid de carbon. Localnicii vorbesc despre un obicei periculos în timpul sezonului rece. Pentru a păstra căldura înăuntru, după ce lemnele din sobă au ars, oamenii astupă hornul cu o tablă. Dacă focul însă nu s-a stins, fumul iese în casă și te poate ucide în somn.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: