ARTICOLUL ZILEIȘtirile zilei

A plecat de acasă și nu s-a mai întors

UPDATE:Bărbatul de 70 de ani, din Pârscov, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de 5 septembrie a.c., a fost găsit pe raza județului Prahova. Bărbatul  nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. Mulțumim tuturor celor care s-au mobilizat și ne-au sprijinit în activitățile de căutare.”, transmite Biroul de presă al IPJ Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

O familie din comuna buzoiană Pârscov cere ajutorul tuturor pentru găsirea unei rude în vârstă de 70 de ani, care a dispărut de acasă de două zile.

Gheorghe Fieraru are 70 de ani și este un cunoscut lăutar din comuna Pârscov. În urmă cu două zile a plecat de acasă, luându-și cu el acordeonul și spunându-i soției că pleacă la plimbare.

Pe 6 septembrie, bărbatul a fost văzut la Măgura, dar până acum bărbatul nu a ajuns acasă.

Alertată de soția îngrijorată, poliția îl caută și face apel la cei care toți cei care pot oferi informații de natură să contribuie la găsirea bărbatului:

L-AȚI VĂZUT?

În data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au fost sesizați cu privire la faptul că în ziua de 5 septembrie a.c., numitul FIERARU GHEORGHE,  de 70 de ani, a plecat de la locuința din Pârscov,  fără a mai reveni.

Din verificări s-a stabilit că ultima dată ar fi fost văzut în localitatea Măgura.

Ultima oară a fost văzut purtând pantaloni de stofă de culoare închisă și geacă de culoare albastră.

Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, păr cărunt, față ovală, ochii căprui,  65-70 de kg.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.”

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button