Economic

A renunțat la job și a riscat! | Exemplul de independență financiară al unui tânăr buzoian

Petrache Ionuț este un tânăr antreprenor din Buzău care a renunțat la job pentru a începe propria afacere. Ionuț are 25 ani și deja a pus în practică două idei de business.

După ce a intrat în afaceri, pe piața spălătoriilor de covoare, anul acesta a început un business de comercializare a ușilor de interior – exterior.

L-am cunoscut pe Facebook, după ce am văzut o reclamă despre afacerea sa. „Uite un tânăr ambițios și plin de idei care încearcă să se afirme pe cont propriu, mi-am zis eu atunci. Sigur are o poveste interesantă”. L-am contactat, am făcut cunoștință și ne-am întâlnit la magazinul nou deschis, unde ne-a povestit despre afacerea sa, despre primii pași în business și despre planurile sale de mai departe.

„Nu m-a deranjat niciodată ideea de a fi angajat, însă visam să încep ceva pe cont propriu. Întotdeauna mi-am dorit să fac ceva pentru mine, ceva independent.”

Alături de soția sa, la vârsta la care unii tineri încă nu și-au stabilit încă o cale în viață, Ionuț își împarte timpul între familie și afaceri, pentru că, după cum ne spune, dacă vrei ca afacerea ta să meargă, trebuie sa te implici personal. Dacă nu ești acolo 100%, nu iese nimic.

Pentru noul business cei doi tineri au pus bani din buzunarul lor. Nu i-a susținut nimeni și îi credem când spun că nu a fost ușor. A contat însă mult experiența în domeniul vânzării ușilor și a mobilei, experiență pe care tânărul buzoian a dobândit-o în decursul celor câțiva ani pe care i-a lucrat într-un magazin de profil.
Produsele pe care le comercializează se fac cunoscute prin calitate dar și prin seriozitatea serviciilor. Tocmai prin aceste lucruri motivează tânărul ambiția de a intra pe o piață de profil deja sufocată, mai ales în zona Unirii, din oraș.

Magazinul comercializează o gamă variată de uși de interior, uși de exterior, uși termopan și mobilă, toate cu proveniență din import.  Unele din produse pot fi văzute în magazin, celelalte în catalog.
Având în vedere varietatea de produse oferite, firma lucrează și pe bază de comenzi, care, după cum spune unul dintre angajați, nu durează mai mult de 2-3 zile. De asemenea echipa asigură și montaj.

Petrache Bussines Invest SRL este situată în municipiul Buzău, strada Traian Vuia, numărul 90.
Contact la numerele de telefon:
0727081581
0740551372

Autor: Mihai Șontică

loading...

2 comentarii

  1. Imi puteti spune si mie unde este seriozitatea si rapiditatea acestei firme cand mama mea a dat comanda de termopane acum 3 luni si nici in ziua de azi nu au ajuns.Stau sa ma rog de ei sa imi returneze banii si mereu sunt mintit ca da,dar nu se intampla acest lucru.Deci din punct de vedere al seriozitatii este mult sub zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button