Știrile zilei

A sosit târgul în oraș! Anunțul organizatorilor

Așa cum i-au obișnuit pe buzoieni, organizatorii „Expofashion” revin în oraș pentru cinci zile de târg la care pot fi găsiți producători de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielărie și articole textile. Evenimentul va avea loc în perioada 5-9 octombrie 2022, parcarea Penny Market.

De câteva ori pe an, parcarea Penny Market din Unirii Nord este gazda târgului Expofashion, de la care buzoienii pot cumpăra, la prețuri de producător, încălțăminte din piele, haine articole vestimentare de calitate, produse în România, haine de blană, lenjerie, precum și accesorii vestimentare.

Târgul va fi deschis miercuri, 5 octombrie, și va rămâne deschis până duminică, 9 octombrie. Buzoienii care îi vor trece pragul vor putea găsi aici o gamă variată de produse de calitate, de la încălțăminte și îmbrăcăminte pentru sezonul rece până la lenjerie, curele din piele și alte accesorii.

📣 Dragi buzoieni , a asteptam la shopping ! 🤗 Revenim in Buzau in perioada
5 -9 octombrie , in parcarea PENNY MARKET – Unirii Nord❗️❗️❗️
Aici găsiți noile colectii de toamna : imbracaminte , incaltaminte , piele și blana , marochinărie și lenjerii , accesorii !!!
🍀👠👔👢👒🎒👕🥾👚👟👖👜💍

❗️❗️❗️5 – 9 octombrie in parcarea Penny Market Unirii Nord

PROGRAM : 📌
Miercuri : 10 – 19
Joi- sâmbătă : 10-19
Duminica : 10 – 14” este mesajul organizatorilor.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!