Știrile zilei

A venit târgul în Buzău!

Buzoieni, sunteți invitați la shopping! Zilele acestea, în municipiu se desfășoară Târgul Colecțiilor de Vară, eveniment ce are loc în parcarea Penny Market de pe Unirii Nord.

După o pauză impusă de starea de urgență, organizatorii au reluat tradiția târgurilor organizate în parcările mall-urilor, respectând, desigur, toate normele de distanțare și igienă. Târgul despre care veți citi în continuare are o lungă tradiție și reunește producători de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie și articole textile.

Pentru că atrage mereu clienți dornici să cumpere la prețuri mai mici decât cele din magazine, târgul a sosit din nou la Buzău și va rămâne aici între 24 și 28 iunie.

Târgul funcționează în locația consacrată: parcarea Penny Market din Unirii Nord, aproape de intrarea în Galleria Mall. Cei peste treizeci de comercianți vând, la prețuri de producător, încălțăminte din piele, haine articole vestimentare de calitate, produse în România, haine de blană, lenjerie, precum și accesorii vestimentare.

Din experiența anilor trecuți, organizatorul a învățat că buzoienii preferă încălțămintea de calitate, produsă în fabricile românești:

„Vindem foarte bine încălțămintea din piele. Buzoienii preferă să cumpere pantofi făcuți în Bucovina, la prețuri de 120-140 de lei, față de 200 de lei sau mai mult, atât cât sunt în magazine. În plus, la standurile noastre se mai poate negocia prețul, ceea ce reprezintă, din start, un câștig.”, a subliniat organizatorul.

Mai jos, imagini de la o ediție precedentă a târgului de vară:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button