Știrile zilei

A venit târgul în Buzău | Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, la preț de producător

Târgul „ExpoFashion” – Ediția de Toamnă a revenit la Buzău. Timp de cinci zile, buzoienii își vor putea cumpăra de aici articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la producătorii și comercianții sosiți din toată țara. Evenimentul are loc în perioada 4 – 8 octombrie 2023, în parcarea Penny Market de pe Unirii Nord.

De câteva ori pe an, parcarea dintre Penny și Galleria devine gazda târgului ExpoFashion, de la care buzoienii își pot cumpăra, la prețuri de producător, încălțăminte din piele, haine articole vestimentare de calitate, produse în România, haine de blană, lenjerie, precum și accesorii vestimentare.

Târgul va fi deschis miercuri, 8 octombrie 2023, urmând a rămâne deschis până duminică, 8 octombrie. Clienții care îi vor trece pragul vor putea găsi aici o gamă variată de produse de calitate, de la încălțăminte și îmbrăcăminte pentru sezonul rece până la lenjerie, curele din piele și alte accesorii.

📌 Programul este următorul:

Miercuri : 10 – 19
Joi- sâmbătă : 10-19
Duminica : 10 – 14

Mai jos, câteva imagini de la ediția precedentă:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button