Economie&BusinessȘtirile zilei

A venit târgul în Buzău!

Zilele acestea, în Buzău se desfășoară Târgul Colecțiilor de Toamnă. Evenimentul are loc în parcarea Penny Market.

De ani de zile, la Buzău se organizează un târg al producătorilor de îmbrăcăminte, încălțăminte și articole textile ce atrage mereu clienți dornici să cumpere la prețuri mai mici decât cele din magazine. Astăzi, același organizator a inagurat la Buzău „Târgul Colecțiilor de Toamnă”.

Târgul funcționează în locația consacrată: parcarea Penny Market din Unirii Nord, aproape de intrarea în Galleria Mall. Cei peste treizeci de comercianți vând, la prețuri de producător, încălțăminte din piele, haine articole vestimentare de calitate, produse în România, haine de blană, lenjerie, precum și accesorii vestimentare.

Din experiența anilor trecuți, organizatorul a învățat că buzoienii preferă încălțămintea de calitate, produsă în fabricile românești:

„Vindem foarte bine încălțămintea din piele. Buzoienii preferă să cumpere pantofi făcuți în Bucovina, la prețuri de 120-140 de lei, față de 200 de lei sau mai mult, atât cât sunt în magazine. În plus, la standurile noastre se mai poate negocia prețul, ceea ce reprezintă, din start, un câștig.”, a subliniat organizatorul.

Târgul va rămâne în Buzău până pe data de 13 octombrie.

Mai jos, imagini de la târgul din septembrie. În plus față de ediția precedentă, comercianții pun în vânzare încălțăminte și îmbrăcăminte potrivite pentru sezonul rece.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close