CORONAVIRUS

A zburat cu mașina de pe podul din Bariera Brăilei

Accident rutier spectaculos pe podul din Bariera Brăilei, care face legătura cu Zona Industrială. Un Renault Clio a plonjat zece metri în gol, după ce șoferul de 20 de ani a pierdut controlul volanului.accident_ciceu_giurgesti_masina_in_vale_6_87405200
Totul s-a întâmplat atât de repede, încât șoferul nici măcar nu și-a dat seama că mașina sa a zburat zece metri în gol și s-a oprit la câțiva metri de calea ferată. Totul a fost posibil după ce, venind dinspre oraș, acesta a încercat să se încadreze pe breteaua rutieră ce duce din Bariera Brăilei către Zona Industrială. Într-un moment de slăbiciune a șoferului, mașina a părăsit asfaltul și s-a rostogolit pe rambleu, spre groaza pasagerilor.
Dacă șoferul a scăpat nevătămat din aventură, unul dintre ocupanții mașinii, aflat pe bancheta din spate, a suferit o fractură care a necesitat deplasarea sa la spital. În urmă cu aproape doi ani, un agent de pază al unei societăți din Zona Industrială a murit, după ce mașina a căzut în gol, strivindu-l, chiar pe podul pe care s-a produs accidentul de sâmbătă seară.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button