CORONAVIRUS

„Abia se mai ținea pe picioare! După ce l-a lovit, a mai condus până la Aqua Max”

Atitudine revoltătoare a unui șofer în vârstă de 30 de ani, din Beceni, care, după ce a provocat un accident mortal pe podul de la Mărăcineni, și-a continuat deplasarea ca și când nimic n s-ar fi întâmplat. Rezultatul etilotestului i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Azi-dimineață, în jurul orei 06:30, așa-zisul șofer conducea un Cielo dinspre Beceni înspre Buzău. La un moment dat, pe podul de la Mărăcineni, a acroșat un biciclist în vârstă de 45 de ani, din Mărăcineni, care a decedat pe loc.

Conducătorul auto nu s-a sinchisit să oprească, lăsându-și victima în agonie. El a condus până aproape de Aqua Max, acolo unde mai mulți șoferi din trafic au hotărât că ar fi cazul ca cineva să-l oprească totuși pe individ.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând  o valoare de 1.02 mg/l alcool pur în aerul expirat: „Dacă la ora aia avea 1.02, vă dați seama că n-a dormit o secundă și că a stat toată noaptea la băutură. Pedepsele sunt prea blânde pentru indivizii ca el.”, ne-a scris un cititor.

De altfel, opinia publică din Buzău a fost șocată după știrea publicată la primele ore ale dimineții. Comentariile nu au întârziat să apară:

„Abia se mai ținea pe picioare! După ce l-a lovit, a mai condus până la Aqua Max și ar mai fi mers probabil până mai lovea pe cineva. Vă dați seama ce rezultat i-a ieșit la sânge, acolo unde știm că valoarea se dublează. Câtă minte îți trebuie să pleci așa la drum?”, ne-a scris un cititor revoltat.

Pentru fapta sa, șoferul se va alege cu dosar penal și cu permisul suspendat. 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

7 comentarii

  1. Numai oameni fara creer avem in țară asta!nu se poate evita așa ceva!De aia mor o mulțime de oameni nevinovați! Ăștia nu ar trebui sa mai aibe dreptul la permis de confucere niciodată! Sa meargă ei ci bicicleta! Dumnezeul să-l ierte pe bietul om!

  2. Pentru asemenea faptă nu ar mai trebui să mai iasă din închisoare niciodată.Dumnezeu să îl ierte pe bietul om și respect pentru șoferul care și-a făcut curaj să îl oprească pe criminal.

    1. O vita alcolizata la volan comite un accident care din păcate e mortal.pasibil de 2-5 ani privare de libertate și suspendarea dreptului de a conduce.După ce ispășește pedeapsa are drept sa redobândească permisul . Oare e CORECT?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button