CORONAVIRUS

ACCIDENT cu trei mașini și un rănit pe podul de la Mărăcineni. Șoferul vinovat ar fi părăsit locul accidentului!

Neatenția unui șofer de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, a condus la producerea unui accident de circulație în urma căruia au rezultat trei mașini avariate și o persoană rănită.rovigneta
S-a întâmplat luni, 17 noiembrie, în jurul orei 16.30, la intrarea pe podul de la Mărăcineni, dinspre Râmnicu Sărat. Din cercetările efectuate de poliţiştii rutieri la faţa locului a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism către municipiul Buzău, la intrarea pe podul ce traversează râul Buzău, un tânăr de 21 de ani din Râmnicu Sărat nu ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus în faţa sa de un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Vadu-Paşii.
În urma impactului, al doilea autoturism a fost proiectat în partea din spate a unui alt autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Verneşti, care circula în acelaşi sens.                        
Accidentul s-a soldat cu rănirea unei pasagere din ultimul autoturism, în vârstă de 51 de ani, din Buzău.
Conducătorul auto în vârstă de 21 de ani nu a fost identificat la faţa locului, acesta prezentându-se ulterior la Poliţia municipiului Buzău. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button