Știrile zilei

Microbuz plin cu profesori, implicat în accident

Câțiva navetiști din Buzău au trăit, ieri, clipe de groază după ce microbuzul care îi transporta la serviciu a ieșit de pe drum și a ajuns într-un șanț. Mai multe persoane au fost rănite.

Evenimentul rutier s-a produs ieri pe DJ 203 K, aproape de postul de poliție Săpoca, într-o zonă în care de luni de zile se efectuează lucrări pentru refacerea carosabilului.

Oamenii mergeau liniștiți către serviciu în momentul în care șoferul a tras brusc de volan și a ajuns cu microbuzul în șanț. Înainte de această manevră, spun oamenii, șoferul a mai luat un șanț adânc, însă a reușit să redreseze mașina. A urmat o ieșire în decor violentă, iar oamenii cred că șoferul ar fi adormit.

Din zguduitura puternică, mai multe persoane au căzut și s-au lovit, având nevoie de îngrijiri medicale.

Mulți dintre navetiștii aflați ieri în microbuz erau cadre didactice care mergeau la școlile din Mânzălești și Lopătari. Oamenii efectuează zilnic acest drum, dar spun că, în ultima vreme, mijloacele de transport au devenit un pericol:

„Inconștiență,indiferență și multeee relații!!!Microbuzele care efectuează cursa Buzau-Lunci sunt un adevărat pericol!Ieri,13.02.2020 accident cu victime!!! Astăzi 🙏 Domnilor,de la Primărie și de la Consiliul Județean care dati licență unor astfel de microbuze,treziti-va!!!”, a scris o tânără profesoară aflată, ieri, în microbuz.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. Am parcurs duminică drumul spre Lopatari, un adevărat dezastru, este imposibil ca in anul 2020 infrastructura sa fie asa, cred ca daca a ti face un reportaj ,v ati convinge de realul pericol.se merge ca in junglă de mai bine de 3 ani. Nu asfalt..Nu marcaje..gropi cât cuprinde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button