Știrile zilei

FOTO: Accident de motocicletă, azi-noapte, în municipiul Buzău

Un tânăr motociclist a ajuns azi-noapte la spital după ce a suferit un accident de circulație pe strada Alexandru Marghiloman din Buzău.

Accidentul s-a produs în jurul orei 00:40, în zona restaurantului Taverna Buzoiană (intersecția străzilor Alexandru Marghiloman și Clemenței). Potrivit IPJ Buzău, motociclistul – un buzoian în vârstă de 30 de ani – a fost acroșat de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 19 ani.

Motocicleta a fost proiectată pe asfalt, iar bărbatul a suferit, în cădere, o fractură la mână și mai multe traumatisme. El a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde a rămas internat.

„Părea semiconștient și era lovit rău pe tot corpul. Când și-a revenit, întreba unde este – probabil din cauza șocului. A avut mare noroc că a scăpat, la cât de tare a fost lovit.”, ne-a povestit un martor.

Tot martorii au transmis mașina care a lovit motocicleta este un BMW. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul amândurora rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Spune-ți părerea!

Statistici T5