Știrile zilei

FOTO: Accident de motocicletă, azi-noapte, în municipiul Buzău

Un tânăr motociclist a ajuns azi-noapte la spital după ce a suferit un accident de circulație pe strada Alexandru Marghiloman din Buzău.

Accidentul s-a produs în jurul orei 00:40, în zona restaurantului Taverna Buzoiană (intersecția străzilor Alexandru Marghiloman și Clemenței). Potrivit IPJ Buzău, motociclistul – un buzoian în vârstă de 30 de ani – a fost acroșat de un autoturism la volanul căruia se afla un tânăr în vârstă de 19 ani.

Motocicleta a fost proiectată pe asfalt, iar bărbatul a suferit, în cădere, o fractură la mână și mai multe traumatisme. El a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, unde a rămas internat.

„Părea semiconștient și era lovit rău pe tot corpul. Când și-a revenit, întreba unde este – probabil din cauza șocului. A avut mare noroc că a scăpat, la cât de tare a fost lovit.”, ne-a povestit un martor.

Tot martorii au transmis mașina care a lovit motocicleta este un BMW. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul amândurora rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close