Știrile zilei

Accident GRAV | Microbuz din Buzău, implicat (foto)

Un șofer în vârstă de 29 de ani, din Buzău, s-a aflat la baza producerii unui accident de circulație ce putea avea urmări grave.

Ieri, tânărul conducea un microbuz tip 8+1 pe DN7, din direcţia Deva spre Arad. La un momenta dat, ajuns pe raza localității Veţel, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul condus de un tânăr de 29 de ani, din orașul Geoagiu, care se afla oprit în coloana de autovehicule, tamponându-l în partea din spate.

În urma impactului, autoturismul condus de hunedorean a fost proiectat în mașina care circula în fața acestuia, condusă de un bărbat în vârstă de 49 de ani, cetățean italian, după care s-a răsturnat pe partea dreaptă, în afara părții carosabile a sensului de mers Deva – Arad.

După impactul cu autoturismul condus de hunedorean, microbuzul a pătruns pe sensul opus de circulație, unde a lovit frontal o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Lăpugiu de Jos, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Apoi, autoutilitara a fost proiectată în alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din București.

În urma carambolului, conducătorul autoutilitarei a fost grav rănit, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În interiorul microbuzului se aflau opt pasageri, care au scăpat teferi. Traficul rutier a fost restricţionat şi dirijat pe rute ocolitoare aproximativ două ore. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Sursa: Servuspress).

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close