Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Accident grav pe DN 10 | Salvatorii sunt pe drum

UPDATE: Ultimele date: 9 persoane sunt transportate catre UPU: 2 adulti, 6 copii, iar in cazul unui al saptelea copil salvarea a fost chemata la domiciliu.

În eveniment este implicat microbuzul care îi transporta pe elevii Școlii Gimnaziale Măgura. Un autoturism al cărei șofer a pierdut controlului volanului ar fi izbit microbuzul, un copil fiind rănit. O pasageră din autoturism este încarcerată. 

Accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism, între localitățile Măgura și Ciuta

 

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială de transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD

_Misiunea este în dinamică.” , transmite ISU Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ:

La ora transmiterii acestei știri, mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanță se îndreaptă spre Ciuta, unde s-ar fi produs un grav accident de circulație.

Deocamdată nu se știe câte autovehicule sumt implicate în eveniment, însă impactul s-ar fi produs pe DN 10, între localitățile Măgura și Ciuta.

Vom reveni cu amănunte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button