Știrile zilei

Accident grav pe E85 | Un om a murit pe loc

Alte două persoane se zbat între viață și moarte (Foto: Obiectiv Ialomița)

Un grav accident rutier s-a produs, în această seară, pe drumul european E85, în zona localității Cotorca. O persoană a murit, iar alte două au ajuns în stare gravă la spital.

Potrivit presei ialomițene, în jurul orei 18.00, pe raza satului Cotorca din comuna Ciocârlia a avut loc un impact frontal între două autoturisme. Martorii au sunat la 112, la locul producerii accidentului ajungând în scurt timp trei echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, una de descarcerare și o ambulanță SMURD.

La locul accidentului au fost găsite două persoane încarcerate – șoferii celor două autoturisme – și o a treia victimă, pasager într-una din mașini.

Pompierii au reușit să extragă cele două victime rămase captive între fiarele contorsionate ale autoturismelor, însă pentru unul dintre conducătorii auto nu s-a mai putut face nimic. Celălalt șofer a fost stabilizat și trimis în stare gravă la Spitalul din Urziceni.

Circulația a fost întreruptă zeci de minute și s-a reluat după ce au fost îndepărtate de pe carosabil resturile rezultate în urma impactului violent dintre cele două mașini.

La locul intervenţiei au fost alocate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi două echipaje ale SAJ Ialomiţa (unul cu medic). Din evenimentul rutier au rezultat trei victime, din care două încarcerate, şoferii celor două autoturisme. Salvatorii au extras cu mijloacele din dotare victimele, din nefericire una a fost declarată decedată de medicul de pe ambulanţa SAJ, iar celelalte două victime au fost preluate de echipajele SAJ şi transportate la Spitalul Municipal Urziceni”, informează ISU Ialomiţa.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: