CORONAVIRUS

Accident în intersecție: „A trecut prin STOP ca prin brânză. Putea lovi pe oricine”

Un eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme s-a produs miercuri după-amiază, la intersecția străzilor Independenței și Patriei din municipiul Buzău.

Din primele informații, un bărbat de 40 de ani, din Pietroasele, conducea un autoturism Skoda pe strada Patriei, dinspre Unirii înspre Gară. La intersectia cu Independenței, șoferul nu a acordat prioritate de trecere și a intrat in coliziune cu mașina condusă de un tânăr 22 de ani, din Chiliile.

Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă a existat un pericol real ca pietonii să aibă de suferit dacă s-ar fi aflat la acel moment pe trotuar:

„Nimeni nu-ți mai garantează că nu poti fi ucis chiar și pe trotuar.Șoferul Skodei a trecut prin STOP ca prin brânză. Putea lovi pe oricine pe trotuar, la asta nu vă gândiți?”, a precizat, pentru Reporter Buzoian, un martor al tamponării.

Bărbatul care nu a oprit la STOP și a provocat tamponarea a fost sanctionat cu amendă și a rămas fără permis pentru o perioadă de 60 de zile. El poate contesta măsura, moment în care își recapătă permisul, urmând ca procesul să dureze în jur de un an de zile.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button