Știrile zilei

Accident într-o intersecție din municipiul Buzău

UPDATE: Două șoferițe au ajuns la UPU.

„Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între două autoturisme, unul condus pe strada Păcii, dinspre strada Independenței către intersecția cu strada Crizantemelor, de către o șoferiță de 49 de ani, din Buzău și autoturismul condus pe drumul prioritar dinspre strada George Emil Palade către strada Pompiliu Ștefu, de o conducătoare auto de 19 ani, din C.A Rosetti.

În urma impactului, a rezultat avarierea altor două autovehicule, staționate.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două șoferițe,acestea fiind preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.”, a transmis IPJ Buzău.


ȘTIREA INIȚIALĂ: La ora transmiterii acestei informări, traficul se desfășoară îngreunat la intersecția dintre strada Crizantemelor și strada Păcii, din cauza unui accident rutier.

Conform IPJ Buzău, primele date arată că este vorba despre o coliziune între două autovehicule. Cel mai probabil, șoferul unuia dintre acestea nu a acordat prioritate de trecere la pătrunderea în drumul principal.

În acest moment două persoane sunt evaluate medical.

Revenim cu detalii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

  1. Multumim tuturor celor implicati (pompieri, politie si – mai ales – ambulantieri) in gestionarea nefericitului eveniment, acestia dand dat dovada de profesionlism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button