Știrile zilei

Accident la Cocorico | Trafic blocat

Două accidente rutiere grave s-au produs, în această seară, în două zone din județ, aproape în același timp. Ambele s-au soldat cu răniți, anunță IPJ Buzău.

Primul accident s-a produs pe DN2B, în intersecția cu DJ203D. Potrivit primelor informații, aici a fost vorba de o coliziune între 3 autovehicule:

Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între 3 autoturisme, care erau conduse pe direcția Brăila către Buzău, de către trei șoferi buzoieni, în vârstă de 31, 67, respectiv 46 de ani.

Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului în vârstă de 67 de ani, acesta fiind preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.”, a transmis IPJ Buzău.

Cel de-al doilea accident grav s-a produs pe strada Stadionului, din municipiul Râmnicu Sărat. Doi pietoni au fost surprinși și accidentați de un autovehicul.

Din primele date de la fața locului, a reieșit că autoturismul condus de către o șoferiță în vârstă de 72 de ani, din Valea Râmnicului, pe direcția Focșani către Buzău, a surprins și accidentat doi pietoni, o femeie și un minor, în vârstă de 34, respectiv 14 ani, ambii din Râmnicu Sărat, care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.”, informează Biroul de presă al IPJ Buzău.

Pietonii au fost preluați de ambulanță și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Foto:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button