Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Accident la Mărăcineni | Victima este inconștientă

La ora transmiterii acestei știri, traficul se desfășoară dirijat pe DN2 E85, în localitatea Mărăcineni, din cauza unui accident rutier în urma căruia o persoană a fost grav rănită.

Se pare că este vorba despre un autovehicul care a surprins și accidentat un pieton angajat în traversarea drumului. Deocamdată nu se cunosc alte date ale accidentului, însă victima ar fi inconștientă.

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție și ambulanță.

Din primele date de la fața locului un autovehicul condus de un bărbat de 47 de ani, din Galbinasi, pe direcția Râmnicu Sărat către Buzău, a surprins și accidentat un pieton ce s-ar fi aflat în traversarea drumului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca pietonul rănit este un bărbat de 37 de ani, din Bisoca.

Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiştii continuă verificările, în vederea identificării bărbatului rănit.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.a transmis IPJ Buzău.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button