Fără categorie

Accident la o fabrică din Buzău | SMURD, chemat de urgență

Un bărbat în vârstă de 55 de ani a ajuns aseară la spital cu arsuri pe o mare parte din corp după ce s-ar fi opărit în timp ce se afla la serviciu. Vecinii sunt însă de părere că s-ar fi întâmplat altceva.

Incidentul s-a produs în jurul orei 20:00, la o fabrică de pulberi metalice din municipiul Buzău. Apelul la 112 a fost efectuat de către colegii bărbatului, care au solicitat sprijin medical pentru o persoană în vârstă de 55 de ani ce prezenta arsuri.

O ambulanță SMURD s-a deplasat de urgență la fața locului și l-a preluat pe bărbat. El a fost transportat stabil și conștient la UPU Buzău pentru îngrijiri medicale.

Vecinii din zonă sunt de părere că în fabrică ar fi avut loc o explozie. Suspiciunile lor sunt alimentate de bubuitura care s-ar fi produs la ora respectivă și de praful care s-a așezat pe mașinile lor. Varianta a fost infirmată de către reprezentanții ISU, care au înregistrată doar intervenția medicală.

În luna iulie, trei angajați ai aceleiași fabrici au fost răniți după ce a sărit oţel topit dintr-un cuvă de prelucrare a pulberilor metalice.

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

Colectează selectiv!

/* ]]> */