Știrile zilei

Azi nu s-au aprins lumânări pe E85, dar sirenele tot au sunat..

Aproape nicio zi fără accident, pe E85!

E 85 este un drum periculos nu doar din perspectiva configurației rutiere, ci și din cea a conduitei unor șoferi. O dovedesc numeroasele accidente produse din cauza neatenției la volan, accidente soldate de multe ori cu pierderea de vieți omenești.

Din fericire, astăzi nu s-au aprins lumânări pe „Șoseaua morții”, dar salvatorii tot au fost nevoiți să intervină. Motivul, un șofer în vârstă de 62 de ani a produs un accident în urma căruia doi oameni au ajuns la spital.

Evenimentul rutier s-a produs în jurul orei 16:00, pe raza localității Poșta Câlnău. Poliția a stabilit că, în timp ce se deplasa pe DN2E85 din direcția Râmnicu Sărat către Buzău, un şofer buzoian de 62 de ani nu ar fi păstrat distanța corespunzătoare față de autoturismul condus în fața sa de un prahovean de 41 de ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, două pasagere din maşina buzoianului – în vârsta de 56 şi, respectiv, 62 de ani – au necesitat îngrijiri medicale,fiind preluate de ambulanță și duse la spital.

Preț de câteva zeci de minute, în zona producerii accidentului s-a circulat dirijat. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

1 comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

  • Mai scrieți și despre alceva, ceva pozitiv, Liceul De Artă, concerte, piese de teatru, vernisaje, spectacole școlare. Vreau să văd ceva frumos sau educativ!

Statistici T5