Știrile zilei

Accident MORTAL pe drumul spre București

Două persoane și-au pierdut viața în urma unui accident produs marți seara, pe DN2, la ieșirea din Urziceni, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița.

Marți seara, în jurul orei 22:00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervenă la un accident rutier produs pe DN2, ieșire Urziceni-Coșereni, în care au fost implicate un autoturism și un camion.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD și două echipaje ale SAJ Ialomița–Substația Urziceni.

„În urma evenimentului au rezultat patru victime, două încarcerate și două neîncarcerate, toate aflate în autoturism. Referitor la cele două victime neîncarcerate, un bărbat de aproximativ 29 de ani a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spitalul din Urziceni; iar unei femei de aproximativ 31 de ani i-a fost acordat primul ajutor de către un echipaj SAJ”, potrivit sursei menționate.

Cele 2 victime încarcerate au decedat. Una a fost declarată decedată de un echipaj SAJ (șoferul autoturismului, bărbat cu vârsta de aproximativ 67 de ani), iar cealaltă victimă a fost resucitată, dar fără succes.

FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button