Știrile zilei

Accident MORTAL pe un drum din Buzău

UPDATE: Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN22 din direcția Rm.Sarat către Brăila, un ramnicean de 19 ani a intrat în coliziune cu un atelaj care circula în aceeași direcție şi care nu ar fi fost semnalizat corespunzător circulației pe timp de noapte. În urma impactului dintre cele două vehicule, un bărbat din atelaj a decedat(41 de ani) şi celălalt a fost transportat la spital (38 de ani), ambii fiind din Boldu. De asemenea, şoferul ramnicean a necesitat ingrijiri medicale. Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză se va întocmi dosar penal, cercetările fiind continuate de polițiștii rutieri.

Luni seară, traficul a fost blocat pe drumul național 22, Râmnicu Sărat-Brăila, din cauza unui accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Primele date arată că accidentul între localitățile Boldu și Râmnicelu, implicate fiind un autoturism și o căruță.

O persoană aflată în atelajul spulberat de mașină a decedat. Este vorba chiar despre bărbatul care se aventurase să mâne caii înhămați la căruța nesemnalizată, pe timp de noapte.

Vom reveni cu amănunte.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close