Știrile zilei

Accident surprins în direct, pe un drum din Buzău

Există numeroase moduri în care poți face accident pe drumurile de la noi, pline de pericole la tot pasul. Unul dintre ele îl reprezintă animalele care ajung pe șosele, provocând adevărate tragedii.

Într-o noapte de la sfârșitul lui iulie 2016, o tânără profesoară de religie din județul Buzău se afla în mașina fratelui ei, pe atunci preot în Unguriu, când le-a ieșit în față un porc mistreț. Manevra de evitare s-a soldat cu răsturnarea mașinii și rănirea gravă a tinerei de pe locul din dreapta, care a decedat la scurt timp.

O perioadă, toată lumea a vorbit despre tragedia de la Sătuc, însă ulterior, știrea s-a pierdut în marea de fapt divers a zilei. Dar, cel mai grav, nimeni nu s-a împiedicat de acest subiect, dureros pentru o familie care, într-o secundă, a pierdut totul.

Aseară, un șofer buzoian a reușit să limiteze proporțiile unui accident doar datorită experienței la volan. Circula pe DN 10, între Vernești și Buzău, în momentul în care, din întunericul nopții, i-au ieșit în față mai multe vite.

Bărbatul nu s-a pierdut cu firea, așa cum se întâmplă în multe cazuri. A redus viteza, dar nu a tras brusc de volan, ceea ce ar fi putut avea consecințe devastatoare.

Din păcate, un animal a fost rănit în urma accidentului.

Video: Cosmin Crăciun | Click AICI

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button