Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Acțiune a poliției împotriva șoferilor care așteaptă la McDrive

Angajații Direcției Poliție Locală din cadrul Primăriei Buzău iau măsuri împotriva șoferilor care așteaptă în coloană pe ultima bandă a bulevardului Unirii, pentru a intra la McDrive. Fotografia de mai sus a fost postată de Vlad Rotaru pe grupul de Facebook Infotrafic Buzău. 

Informația conform căreia șoferii care staționează pe Unirii vor fi sancționați a fost publicată de Reporterbuzoian.ro la sfârșitul anului trecut.

Totul a început după ce un utilizator anonim a postat pe siteul Buzău City Report o reclamație la adresa celor de la McDonald’s. În plângerea sa, utilizatorul se întreba de ce au voie să staționeze mașinile la intrarea în McDrive, în timp ce șoferii de pe Transilvaniei sunt aspru sancționați dacă încalcă legea:

„Trecand de mai multe ori prin zona centrala a orașului am observat coada de mașini la Mc Drive care se întindea MULT și pe prima banda a B-lui Unirii. Întrebarea care mi a venit în minte a fost parafrazând versurile unei melodii bine cunoscute „Ce are el(Mc) și nu au ei?”. Prin EI ma refer la comercianții de pe str Transilvaniei care mai zilele trecute au protestat împotriva interzicerii opririi auto pe un anumit tronson al strazii, decizie care spun ei le afectează afacerile. Susțin decizia de a interzice oprirea pe acel tronson al str Transilvania dar în același timp nu vad corect modul prin care autoritățile ( politia locala și municipala) ignora/trec cu vederea coada de mașini care șerpuiește câteodată și pe 10 – 20 m pe Unirii chiar într-un sector de drum cu restricții. ROG DISPUNEȚI MASURI!”

Postarea utilizatorului a primit un răspuns prompt din partea primarului Toma, care oricum anunțase că noua configurație a bulevardului Unirii va fi cu totul alta:

„Zona va fi monitorizata, iar in cazul identificarii unor situatii negative, vor fi aplicate masurile legale ce se impun. Va multumesc !”, a răspuns edilul.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

4 comentarii

  1. De vină este primarul Toma pentru că a blocat intrarea din Blv Unirii in parcarea cu plată de lângă McD pentru a fi controlată mai bine de către firma căpușă agreată PSD.

    Asta in timp ce șoferii care vin dinspre unirii sud sunt obligați sa meargă înainte si sa faca dreapta pe strada cu tribunalul , aceasta devenind foarte aglomerată.

    In orice țară din lume poti staționa maxim 5 min atâta timp cât șoferul este la volan si nu se încurca circulația.
    Mai mult încurca mașinile procuraturii pe Bălcescu la NoLimit sau mașinile prefecturii mai sus pe Bălcescu la Consiliul Județean sau mașinile care își duc puradeii la școală decât șoferii care așteaptă la McD.
    Haideți să fim serioși că intram in sfera ridicolului …

  2. Mi se pare de necomparat situatia celor doua strazi, Transilvaniei si Unirii. Transilvaniei are cate o banda pe sens, iar Unirii are mai multe. In zona restaurantului fast food, banda pe care se stationeaza la mcdrive nu circula nimeni, chiar nu incurca traficul sau fluxul acestuia. Cine se ocupa de maraje si cine da ok-ul marcajelor si semnelor de circulatie, ar trebui sa stabileasca la fata locului desinatia acelei bucati de carosabil. Cred ca este evidenta pozitionarea pe benzi a masinilor la semafor si directiile in care acestea le permit soferilor sa circule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: Textul nu poate fi copiat!