Știrile zilei

Acțiune de dezinsecție, în weekend

Sâmbătă, 28 mai 2022, în municipiul Râmnicu Sărat se va desfășura o acțiune de dezinsecție. Deși substanțele folosite nu sunt periculoase pentru oameni și animale, reprezentanții municipalității spun că sunt de evitat ieșirile, până la finalizarea acțiunii.

Potrivit paginii de facebook a Municipiului Râmnicu Sărat, acțiunea de dezinsecție va fi efectuată cu elicopterul și va începe la ora 05.00, urmând să se încheie în 4-5 ore. Substanțele folosite sunt autorizate și nu sunt dăunătoare sănătății omului și animalelor, vizând doar combaterea insectelor, se mai arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a municipalității:

DEZINSECȚIE LA RÂMNICU SĂRAT,
SÂMBĂTĂ, 28 MAI 2022, ORA 05.00 DIMINEAȚA!
👉Sâmbătă, 28 Mai, se va desfășura o acțiune de dezinsecție în Municipiul Râmnicu Sărat. Aceasta va fi efectuată cu elicopterul, va începe la ora 05.00 și va fi finalizată în 4-5 ore. Sunt folosite substanțe autorizate și nedăunătoare sănătății omului și animalelor și vizează combaterea țânțarilor, muștelor, căpușelor și altor insecte târâtoare. Ca și anul trecut, și anul acesta, am decis să realizăm dezinsecția din aer, pentru a putea extinde zonele de intervenție și la nivelul proprietăților individuale.
👉Acțiunea va debuta cu zona centrală a orașului și cu cartierele de blocuri și se va extinde spre periferie, pentru a permite astfel circulația nestingherită a cetățenilor în zonele de aprovizionare.
👉Deși substanțele folosite nu sunt periculoase pentru oameni și animale, este indicat a fi evitate ieșirile până la finalizarea activității.
👉Pentru a optimiza efectele dezinsecției, acțiunea de sâmbătă va fi urmată și de o o doua etapă, care se va desfășura peste două săptămâni.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: