Știrile zilei

Activistul buzoian, snopit în bătaie de patru bărbați

În cursul zilei de astăzi, activistul buzoian Robert Gabriel Nițu a publicat imaginile din care reiese clar că, pe data de 23 aprilie 2021, a fost bătut măr de patru indivizi în curtea Primăriei Vadu Pașii. Poliția a trimis dosarul la Parchet, dar împotriva agresorilor nu a fost luată nicio măsură.

Pe 28 aprilie 2021, Robert Gabriel Nițu s-a deplasat la Vadu Pașii pentru a filma petrecerea organizată cu ocazia unei zile onomastice. La scurt timp avea să sune la 112, cerând ajutor, după ce a susținut că a fost bătut și tâlhărit în curtea primăriei.

Activistul a mers la spital pentru investigații, dar nu s-a oprit aici, ci a depus plângere penală pe numele agresorilor, printre care și primarul Gheorghe Firon. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, dosarul a fost trimis, la începutul lunii iulie, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Patru persoane ar fi reclamate de activist în dosarul în care figurează, conform poliției, trei fapte penale: loviri și alte violențe, furt și distrugere.

Contactat de publicația noastră, primarul Gheorghe Firon a precizat că deocamdată se fac verificări și că nu comentează imaginile apărute.

Atât a mai rămas din telefonul activistului după bătaia încasată.

Astăzi, după trei luni în care nicio imagine de pe camerele de supraveghere nu a fost făcută publică, Robert Nițu a postat un clip devastator pentru cei patru bărbați. În imagini se vede clar cum persoana este lovită cu bestialitate cu pumnii și cu picioarele, în timp ce este căzută la pământ.

Mai mult, un bărbat îi smulge telefonul activistului, iar altul îl calcă în picioare, după care ploaia de lovituri continuă.

Luna trecută, trei bărbați din Cernătești au ajuns în arest după ce l-au snopit în bătaie pe activistul buzoian Robert Gabriel Nițu. Cei trei au fost reținuți la o zi după comiterea faptelor, abia după ce imaginile au apărut în spațiul public.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

5 comentarii

  1. Acei zmei cu gilimelele de rigoare, reprezintă o instituție publică.
    Trebuie să fie concediați pe loc, fără de a mai avea dreptul de a mai lucra într o instituție publică, pe viață.

  2. Ha! Cu acest video toti cei implicati trebuie zburati urgent de acolo. Ce dovezi mai asteptam? La Vadu Pasii e jungla, sau ce? Afara din primarie, incompetentilor! Asa ceva nu se face!

  3. Trebuia și omul asta sa pună mâna pe o rangă sa le dea în dinți ,până la urmă trebuie să-ți aperi viața cu orice preț

    1. 5 contra 1 bai @Adi aia 5 sunt niste fatalai limbisti ….. daca aveau cohones o faceau 1 contra 1 dar cred ca si-o furau tori pe rand …..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: