Politică

Actorul Mircea Diaconu, campanie la Buzău, din clasicul ARO galben

Miercuri, 21 mai, actorul Mircea Diaconu va fi prezent la Buzău, alături de soția sa, Diana Lupescu, în cadrul unui eveniment cultural organizat de municipalitate.

Totodată, actorul candidat la europarlamentare se va întâlni cu simpatizanții 1168-2săi, cărora dorește să le mulțumească pentru scrisorile de susținere trimise: „Merg din oraş în oraş ca să le mulţumesc acestor oameni, asta este scopul călătoriei mele. Beneficiul călătoriei mele este să discut cu oamenii care îmi spun lucruri fenomenale şi că văd o dată în plus ţara noastra, care este o mândrie”, a afirmat Mircea Diaconu.

Citește și:

  • Diaconu va sosi la Buzău în clasicul ARO galben, mașină care îi este dragă actorului și care speră să-l ducă la Bruxelles, după data de 25 mai.

Mircea Diaconu și-a propus ca, până pe 25 mai, să ajungă în 63 de localităţi din ţară. Asta înseamnă aproape 5.500 de kilometri, pe care îi va parcurge cu vechea sa mașină fabricată la Câmpulung-Muscel.

În aceaași zi, actorul și soția sa vor putea fi ascultați la „Cafeneaua Artiștilor” într-o evocare a doamnei teatrului  românesc, Irina Petrescu.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close