Știrile zilei

ACUM: Alertă la școală! Elevi evacuați (foto)

Un incendiu a mistuit, în această dimineață, clădirea Căminului Cultural Brătilești din comuna Brăești. Potrivit localnicilor, focul se putea extinde oricând la clădirea școlii lipite de căminul cultural. Elevii au fost evacuați.

Profesorul de sport a fost cel care a zărit flăcările și a sunat la 112. Pompierii au reușit să ajungă cu greu la incendiu, din cauza drumurilor grele din zonă.

Până la sosirea lor, localnicii au făcut un lanț uman, dând gălețile de apă din mână în mână pentru a stinge focul. Ei au continuat să stropească cu apă peretele școlii, pentru  ca acesta să nu se aprindă.

Clădirea școlii a fost salvată, dar flăcările au mistuit căminul cultural, care abia fusese renovat.

„Era cel mai mare cămin cultural din județ. Fusese construit de mult, numai din munca sătenilor, prin efort fizic. Primăria îl renovase recent. Acum s-a făcut scrum, n-a mai rămas nimic din el.”, ne-a transmis un localnic.

Flăcările ar pornit de la centrala care încălzea clădirea căminului și școala vecină, dar nu este exclus ca sursa focului să provină de la petrecerea dată sâmbătă seară de un angajat al primăriei.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ANUNȚ DE PRESĂ

CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU ORGANIZEAZĂ:

Montează GPL!

Hai la Galleria Mall!

/* ]]> */