CORONAVIRUS

ACUM, în Buzău!

La această oră, în zona intersecției pod Drăgaică – Bd. „1 Decembrie 1918” se amenajează noul sens giratoriu, de la care edilii speră să aducă mai multă ordine în traficul buzoian. Șoferii sunt rugați să respecte regulile de circulație și semnificația indicatoarelor rutiere din zonă.

Măsura este pusă în aplicare după o decizie luată luna trecută în Comisia de securitate rutieră a municipiului Buzău, atunci când s-a stabilit amenajarea unui sens giratoriu în intersecția Bulevardului „1 Decembrie 1918” cu calea rutieră a podului Drăgaica.

Sensul giratoriu va fi unul provizoriu, similar celor montate în zona străzilor Transilvaniei și Chiristigii. Acolo, amplasarea rondurilor din plastic s-a dovedit a fi oportună, drept pentru care s-a optat pentru o astfel de soluție tehnică și la coborârea de pe podul Drăgăicii.

Primăria speră ca noua măsură adoptată să conducă la o mai bună circulație rutieră în zonă, mai ales la orele de vârf.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

3 comentarii

  1. Primaria face lucruri bune. Cei care sunt „Gigi Contra” , iubitotii de „Boscodeli” si de „Mocani”, sa stie si sa invete, ca un oras frumos, deabia acum se intrezareste la Buzau.

  2. Sa speram ca toti vor eespecta regulile de circulatie…si totul va decurge in mod firesc..este mai mult decat oportuna o astfel de masura…era aprope imposibil sa intri de pe 1 Decembrie pe pod si dinspre Unirii pe 1 Decembrie…mai ales cand sunt f.multi soferi lipsiti de bunavointa,nu stiu sa se comporte in trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close