EducaţieȘtirile zilei

ACUM: Peste o mie de oameni în Parcul Tineretului!

O adevărată emulație a voioșiei. Așa a putea fi caracterizată manifestarea desfășurată în această seară, în Parcul Tineretului din Buzău, acolo unde peste o mie de copii și părinți participă la spectacolul dedicat zilei de 1 iunie.

Evenimentul este organizat de către Palatul Copiilor Buzău, instituția de învățământ cu cele mai multe rezultate la concursurile școlare, și este dedicat Zilei Internaționale a Copilului.

De mai bine de două ore, scena din amfiteatru a devenit locul în care talentul este la el acasă. Micuții pregătiți de către profesorii de la Palatul Copiilor au „acaparat”, rând pe rând microfonul, spre încântarea publicului venit în număr mare să le aprecieze performanțele.

Muzica, dansul modern și dansul popular și  momentele studioului de teatru  au fost „piesele” de bază ale evenimentului de astăzi, care a început la ora 17:00, cu desenele pe asfalt.

Amfiteatrul din Parcul Tineretului va deveni din nou gazda copiilor de la Palat peste două săptămâni, atunci când aici va fi organizat spectacolul de final de an școlar.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

  1. nu prea va pricepeti cu estimarile … la un moment dat erau cel putin 2300-2500 de oameni copii si adulti bineinteles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button