Politică

Acuzații GRAVE, la adresa unui candidat la Primăria Beceni

Un grup de localnici din Beceni lansează acuzații grave la adresa candidatului PNL la Primărie, căruia îi reproșează că și-ar fi pus asfalt în curte mituind muncitorii ce amenajează drumul județean 203K.

Reclamația a fost primită pe adresa redacției însoțită de un scurt text și de o filmare în care se vede cum un utilaj varsă mixtură asfaltică într-o curte.

Alo?! Orban, Rareș Bogdan, Romanescu – cu asa oameni vreti sa câstigati alegerile? La Beceni „Hoții striga Hoții” se potriveste de minune. Candidatul Pnl Beceni, fura de ani buni, dar nu s-a sesizat nimeni.Daca toată comuna stie cum din functia de contabil al liceului Beceni controla tot bugetul liceului si baga in buzunarul propriu sute de milioane prin firma „S…….” firmă cu magazinul în propria curte si administrată de fațadă de fratele acestuia. De data aceasta candidatul PNL Beceni sfideaza locuitorii pe fata si mituieste angajatii constructorului (care asfalteaza drumurile din comuna) pentru ca acestia să-i puna covor de asfalt in curte.
Suntem un grup de cetățeni ai comunei Beceni, județul Buzău, utilizatori ai singurului drum de acces pe Valea Slănicului, respectiv DJ 203 K.

Am fost bucuroși la momentul începerii lucrărilor pe acest drum, sperând că lucrările vor fi făcute de calitate de către firma câștigătoare a licitației, însă pe parcusul desfășurării lucrărilor am constat că unii angajați ai acestei firme sustrag asfalt și-l vinde către diverse persoane de pe raza comunei Beceni.

Un asftfel de episod vi-l atașăm video, când angajații SC OYL HOLDING au sustras asfalt și l-au vândut lui B. A. din comuna Beceni, județul Buzău, în curtea locuinței acestuia, funcționând SC S…… SRL, ce are ca obiect de activitate principala vânzarea de materiale de construcții.”, au transmis oamenii nemulțumiți.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: