Politică

Acuzații la adresa unui primar PNL, cu două zile înainte de alegeri

Cu două zile înaintea alegerilor parlamentare, primarul PNL din Scutelnici este acuzat că se folosește de distribuirea tabletelor către elevi pentru a mai bifa câteva voturi în dreptul Partidului Național Liberal.

De curând, Inspectoratul Școlar Județean Buzău a primit tabletele distribuite de Ministerul Educației. Astăzi, directorii școlilor au fost chemați să le ridice pentru a le distribui elevilor, însă unii actori politici au considerat că e un bun prilej să bage capul în poză.

De pildă, Constantin Rusen, primarul PNL din Scutelnici, a participat la distribuirea tabletelor către părinți și copii, deși de acest lucru ar fi trebuit să se ocupe doar școala.

Edilul s-a aflat în clădirea școlii la împărțirea tabletelor, dar și-a motivat prezența într-un mod ingenios: a venit să ajute, deoarece tabletele aveau o problemă tehnică. Nu se deschideau, așa că a căutat un IT-ist în sat și a mers cu el la școală, unde s-a rezolvat problema:

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Un comentariu

  1. Pai daca tot se tin sedinte cu candidati politici in Inspectorat……La care culmea, participa si contracandidatii lor !?!?! Sa fi negociat vreo alianta? Primarul a ajutat scoala, viitorii parlamentari au ajutat Inspectoratul, o mana spala pe alta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: