Știrile zilei

Dramă de nedescris, în familia unui tânăr de 22 de ani

Răpus de propria pasiune. Un tânăr în vârstă de 22 de ani și-a pierdut viața, duminică seară, într-un accident de motocicletă. În urma lui au rămas acum un băiețel și o soție îndurerată.

Conform informațiilor polițiștilor, accidentul s-a petrecut duminică seara. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, originar din localitatea Valea Râmnicului, se afla pe o motocicletă, iar la un moment dat acesta ar fi pierdut controlul direcției de mers într-o curbă la stânga, împrejurare în care a ieșit în afara părții carosabile, răsturnându-se într-un șanț marginal.

Băiatul s-a izbit cu capul de poarta unui localnic, impactul fiindu-i fatal.

Vestea a cutremurat întreaga comunitate din Valea Râmnicului. Cunoștințele acestuia au postat zeci de mesaje pe Facebook pentru a-și arăta solidaritatea cu familia tânărului.„De ce a trebuit sa se întâmple asta ? De ce fix tu , de ce ne ai părăsit? Și sunt atâtea întrebari la care ne ai lăsat fără răspuns și numai tu stii răspunsul la ele .. pentru noi toți care ți am fost mereu aproape s au terminat sărbătorile aici ! Ne ai distrus Raul al meu!😭 când tu ai plecat ai luat o parte din noi cu tine . Acum avem cel mai frumos și bun îngeraș, care ne va fi mereu aproape .

Raul al meu , erai ca fratele meu și încă ești ! Te văd in ochii mei mereu . Nu pot sa mi revin , nu mi vine sa cred . Cum o sa pot eu sa intru in curtea și in casa aia când stiu ca tu nu mai ești ? Cum pot eu sa ma uit la mașina ta când stiu ca tu nu o mai conduci ? O sa rămâi in inima și in gândul meu mereu ! Drum lin spre ceruri și Dumnezeu sa te așeze la dreapta lui ca ai fost un băiat bun și foarte ambițios !! Te iubesc varul meu 😭😭😭😭 ai grija de noi toți !”, a scris Andreea pe Facebook.

În loc să petreacă sărbătorile, familia lui Raul se pregătește acum de înmormântare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close