Știrile zilei

Adrian a murit la 36 de ani, răpus de un ucigaș tăcut

Suntem tineri, în putere, ne credem invincibili și simțim că nimic nu ne poate doborî. Dar uliul vine pe nepregătite și nu ne lasă timp nici să ne luăm „la revedere”.

O veste zguduitoare circulă de câteva zile pe rețelele de socializare, stârnind uimirea și regretele celor care l-au cunoscut pe Adrian Mândrescu. Buzoianul avea 36 de ani și, de câțiva ani, reprezenta Societatea Naţională de Radiocomunicaţii S.A. în județul Buzău.

Potrivit unor apropiați ai lui Adrian Mândrescu, acesta a suferit un infarct, în cursul zilei de duminică. Ar fi mers la spital, dar ar fi refuzat internarea. Spre seară, inima acestuia s-a oprit. Hipertensiunea sau poate o afecțiune cardiacă de care Adrian nu a știut, ucigașul tăcut care ne răpește anual atâția oameni dragi..

Moartea fulgerătoare a bărbatului, despre care nimeni nu știa să fi avut vreo afecțiune cardiacă, a produs un val de reacții pe internet.

”Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a dragului nostru prieten și coleg Adrian Mândrescu! Înmormântarea va avea loc marți, 14 septembrie 2021, la cimitirul Eroilor. Eeste depus la capela Dumbrava🖤🖤🖤Condoleante familiei!”, a scris Simona Dumitru, pe Facebook.

Adrian Mândrescu s-a născut în 1985; mama este funcționar în Consiliul Județean Buzău, iar fratele său, Bogdan, a fost director al SC Aeroporturi București SA.

Adrian ocupa în ultima vreme funcția de director la sucursala Buzău a Societății Naționale de Radiocomunicații S.A., care operează pe piaţă sub numele comercial RADIOCOM.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: