EconomicȘtirile zilei

AFACERE înfloritoare, pusă pe picioare de doi tineri din Buzău

Răzvan și Ion sunt doi tineri din Buzău care au pornit recent un business frumos, curat și…parfumat! Cei doi tineri antreprenori au deschis cea mai modernă spălătorie de covoare din Buzău, acoperind o nișă din ce în ce mai activă și mai pretențioasă.

Simțind că e loc pe piață, Răzvan (27 de ani) și Ion (38 de ani) au aplicat, anul trecut, pentru un program StartUp Nation. Au avut în minte, de la bun început, imaginea unei spălătorii de covoare ultramoderne, cu o capacitate mare de lucru și capabilă să satisfacă până și cele mai pretențioase gusturi.

Cum era de așteptat, proiectul celor doi i-au convins pe evaluatori, iar anul acesta cei doi antreprenori au primit banii pentru achiziția utilajelor. Pe lângă suma de 200.000 de lei primită de la stat, Ion și Răzvan au mai contribuit cu fonduri proprii pentru a deschide, pe Șoseaua Spătarului din Buzău, cea mai mare spălătorie de covoare, exact așa cum o visaseră.

„Ca să fiu sincer până la capăt, Ion a venit cu ideea. E mai experimentat pe zona de business și „simte” imediat piața și nevoile ei. Dar principalul motiv pentru care am deschis <Wash Carpets> a fost tot nevoia! Țin minte că anul trecut am sunat la toate spălătoriile din oraș și nici una nu avea liber să-mi spele și mie covoarele. Atunci am înțeles că, dacă trebuie să stai 3 săptămâni pentru o programare la covoare, atunci e clar că încă mai e loc pe piață.”, ne-a povestit Răzvan.

  • O cerere a pieței, acoperită în mod profesionist.

Că nevoia e mai mare decât oferta nu e o noutate, însă piața din Buzău mai cere și altceva: calitate. La Wash Carpets Buzău – Spălătorie Covoare, clienții au garanția că treaba e bine făcută de la preluarea produsului până la predare. În 48 de ore, covoarele se întorc acasă curate, uscate și mirosind a parfum:

„Ieri am deschis și deja au început să sune clienții. Asta ne dă încredere și ne face să fim foarte serioși cu ce avem de făcut. Sperăm ca, înainte de toate, clientul să fie mulțumit, iar apoi putem vorbi despre câștig”, ne-a povestit Ion.

Covoarele sunt ridicate de la client de un angajat al spălătoriei, iar operațiunea durează circa 48 de ore. Prețurile sunt rezonabile, iar rezultatele depășesc orice așteptare.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close