Economic Știrile zilei

Afacere nouă, deschisă în Buzău. Are nevoie de angajați

Cel mai nou salon de înfrumusețare din oraș a fost deschis de curând pe strada Răchitei, de către o tânără antreprenoare din Buzău. Salonul mai are nevoie de angajați.

Concept gândit de tânăra Andreea Țurcan, Maxy Style este singurul salon de cosmetică din cartierul buzoian Simileasca. Situat pe strada Răchitei, salonul oferă servicii de cosmetică, epilare cu ceară, epilare definitivă cu laser diodă, tratamente faciale, oxigen hiperbaric și frizerie-coafor.

Specialiștii de aici te întâmpină cu servicii și produse profesionale de coafat, manichiură, pedichiură, vopsit, cosmetică, precum și de întreținere corporală.

Salonul are încă nevoie de angajați. Recent, tânăra antreprenoare a postat pe Facebook un apel către cei care își doresc să lucreze în domeniul beauty:

„Vin cu intrebarea daca vrea cineva sa lucreze in domeniul cosmeticii si pe frizerie coafura, atasez mai jos poze cu salonul . Mentionez ca doresc persoane care sa aibe un pic de experienta, deschise la nou si care vor sa se perfecționeze! Salariu atractiv, 2080 lei brut + bonusuri!

Pe cosmetică se va lucra si pe aparatura de ultima generatie – epilare definitiva laser dioda si oxigen hiperbaric! După cum bine știți cele mai multe dintre voi, salonul se află pe strada Rachitei! Dacă este cineva interesat astept sa ma contacteze in privat sau la nr 0741 777 948! Multumesc!”, a scris Andreea Țurcan pe Facebook.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Statistici T5