CORONAVIRUS

Află care este femeia de zece a zilei de 8 martie!

„Opt femei de zece” a ajuns la final. În fiecare zi, de pe 1 martie și până astăzi, Ziua de Buzău a prezentat poveștile unor femei care, prin întreaga lor activitate, au contribuit la dezvoltarea socială, economică, administrativă, culturală și sportivă a județului nostru.urari-8-martie-770x470
Fără îndoială că lista ar fi putut continua, iar dovadă în acest sens stau numeroasele personalități feminine pe care le are Buzăul și pe care ne-ați sugerat să le includem în rubrica noastră.
Femeia zilei de 8 martie nu are un nume, pentru că ea este, pentru fiecare dintre noi, unică, perfectă. Ea este mama, începutul tuturor începuturilor, căldura sânului părintesc, lacrima bucuriei, leagănul sufletelor de copil. Este soția, sunet a cărui reverberație rezonează cu sufletul tău din prima clipă în care ai privit-o în ochi. Este sora ta, limbă a aceluiași ceas, ființa care te va iubi la fel de mult ca mama, pentru este jumătate din tine. Este fiica, pentru care mereu vei fi întâiul tipar de moralitate, comportament și frumusețe masculină.
Astăzi și mereu, pentru că ne înseninează diminețile și ne fac mai frumoase zilele, femeile din viața noastră sunt „femeia de zece” pentru fiecare dintre noi. La mulți ani!

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button