CORONAVIRUS

„Ajutați-ne să găsim făptașul!” | Apelul unei familii din Buzău

Detectivi de nevoie. În asta s-au transformat doi buzoieni care și-au găsit mașina grav avariată în parcare, iar autoritățile le-au spus că nu pot face mare lucru pentru a-i ajuta. 

Evenimentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00. Cei doi soți, care locuiesc în blocul 17 anexă de pe Aleea Parcului, au fost treziți din somn de o bubuitură puternică. Ieșind afară, au constatat că mașina lor – un Mercedes CLK din 2005 – era avariată în partea din față. Autoturismul care o lovise, nicăieri.

După ce au anunțat poliția și au realizat că nimeni nu îi poate ajuta, – fiind totuși vorba de o simplă tamponare -, cei doi soți au pornit o anchetă pe cont propriu.

Soțul femeii a scotocit cartierul căutând o mașină de culoare vișinie, singurul indiciu fiind vopseaua rămasă pe autoturismul său în urma coliziunii. Norocul i-a surâs în cele din urmă. Bărbatul a identificat, pe strada Vânători din municipiu, un BMW de București, de aceeași culoare, avariat în partea din față.

Poliția a luat cunoștință de situația produsă, însă nu are la îndemână prea multe instrumente pentru a-i ajuta pe cei doi. Mașina este deschisă, însă nimeni nu poate intra în ea, deoarece fapta ar fi echivalentă cu încălcarea proprietății,

La o primă verificare s-a constatat că autoturismul nu are inspecția tehnică periodică efectuată și nu deține asigurare valabilă. Cel mai probabil, conducătorul auto s-a speriat de fapta comisă și a abandonat mașina.

Nădejdea celor doi soți stă acum la cititori. Ei speră ca oamenii să recunoască mașina și să îi îndrume către proprietar pentru a putea începe demersurile de recuperare a prejudiciului. Altfel, sunt buni de plată.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

    1. Ba da dar nu au trecut cele 24h la care legea face referire pentru a se prezenta cineva care face o asemenea fapta.Politia sigur a pornit o ancheta proprie dar acum nu o poate face publica ca dumneavoastra ,ca ar insemna sa se dea de gol.Sa fim sinceri:criminalii autostopisti au fost prinsi,braconierul care a ucis un consilier,fiul familiei ucise u salbaticie,e.t.c.Eu zic sa avem abdare.

    2. Politia din Buzau, nu. Este moarta, fie ca vorbim de rutiera sau ceilalti. Este delasare totala, nu-i intereseaza, nu i-au atitudine civica. Ai zice ca sunt „frati de cruce” cu raufacatorii, sau le este teama. Pai astea de la circulatie, nu cumva acum vreo 2 ani si-au prins seful cu o masina neinmatriculata? De vrei ajutorul politiei , te poate ajuta la obtinerea unui carnet auto, la o inscriere de masina… nu la rezolvarea unui caz de infractiune si la prinderea vinovatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button