CORONAVIRUS

Ajutați-i pe polițiști să o găsească pe Maria!

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru găsirea minorei Moraru Maria-Erjica, în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu.

Duminică, 6 iulie, în jurul orei 22.00, un bărbat din oraşul Nehoiu a apelat S.N.U.A.U. „112” şi a sesizat că în cursul dimineţii, fiica sa Moraru Maria-Erjica, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării, a rezultat că în dimineaţa zilei de 6 iulie, minora a fost trimisă de familie la DISPARUUUUTItârgul săptămânal din oraşul Nehoiu pentru a face unele cumpărături, însă până la momentul sesizării nu a revenit la domiciliu.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că Moraru Maria-Erjica a fost văzută în jurul orei 16.00, pe o stradă din oraşul Nehoiu, fiind însoţită de un tânăr.

La propunerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Moraru Maria-Erjica a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea găsirii acesteia.

  • Semnalmente: înălţime 1,65 – 1,68 m, constituţie astenică, faţa ovală, ochi căprui, părul lung, şaten închis. Ca semn particular are o aluniţă de mici dimensiuni pe buza superioară.

Când a plecat de la domiciliu, era îmbrăcată cu o cămaşă albă, cu fustă de culoare neagră, lungă până în zona genunchilor, era încălţată cu sandale negre cu toc, la gât avea un colier, iar asupra sa avea o geantă de umăr de culoare neagră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close