CORONAVIRUS

Ajutați poliția să-l găsească pe Gabriel!

Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea depistării unui minor în vârstă de 13 ani din Buzău, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Tatăl minorului a sesizat după două zile dispariţia fiului săujherbfvhe

Luni, 17 februarie 2014, poliţia a fost sesizată de un buzoian cu privire la faptul că fiul său, Hasan Gabriel, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu din ziua de 15 februarie şi nu a revenit.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti s-a stabilit că minorul a mai plecat de la domiciliu, însă a revenit de fiecare dată.

Astăzi. 18.02.2014, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a solicitat darea în urmărire la nivel naţional a minorului Hasan Gabriel, iar poliţiştii desfăşoară activităţile ce se impun în vederea depistării acestuia.

  • Gabriel are următoarele semnalmente: 1,40 m. – 1,50 m. înălţime, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, ten măsliniu.

În momentul în care a plecat de acasă, Gabriel era îmbrăcat cu un hanorac de culoare neagră cu glugă, şapcă de culoare albastră, pantaloni tip bluejeans de culoare albastră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea minorului sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close