Știrile zilei

ALERTĂ: Bărbat ucis de o trotinetă electrică, în Parcul Crâng!

Un buzoian în vârstă de 71 de ani a decedat, ieri, după o plimbare în Parcul Crâng. Bărbatul a fost lovit de o trotinetă electrică și a suferit leziuni grave în zona capului; s-a stins câteva ore mai târziu, la spitalul din Buzău.

Potrivit fiicei victimei, o tânără stabilită în Portugalia, accidentul ar fi avut loc ieri, în zona bisericuței din Crâng, între orele 11:00 și 12:00. Cum a avut loc tragedia rămâne un mister. Se pare că bărbatul se plimba singur pe aleea centrală în momentul în care a fost izbit din față de o persoană care se deplasa cu viteză pe o trotinetă electrică.

Septuagenarul a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de asfalt. Oamenii au sunat la 112, iar o ambulanță l-a preluat pe bărbat și l-a dus de urgenţă la UPU.

Se pare că persoana aflată pe trotinetă, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a oprit pentru a ajuta victima. Ulterior a fost legitimat de polițiștii locali, însă informațiile nu au ajuns și la IPJ Buzău.

  • Transportat la spital, refuzat de București.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Buzău au înțeles repede că bărbatul nu va supraviețui dacă nu va fi transferat la un spital de neurochirurgie din capitală. Ghinionul a făcut ca medicii de aici să refuze primirea, din cauza COVID-19, iar ultima speranța s-a îndreptat către spitalul din Galați, care a răspuns pozitiv.

Din păcate, în jurul orei 18:00, în timp ce salvarea era pregătită pentru transport, inima bărbatului a încetat să mai bată. Fiind vorba despre o moarte suspectă, trupul a fost dus la morga SML în vederea efectuării necropsiei.

Bărbatul locuia în municipiul Buzău împreună cu soția sa. Fiica lor este stabilită în Portugalia, iar vestea morții tatălui a căzut ca un trăsnet. Femeia a postat pe Facebook un mesaj prin care cere sprijinul tuturor celor care ar putea da detalii despre tragedie și găsirea vinovatului.

Ultimele imagini cu victime au fost surprinse la scurt timp după producerea tragediei. Foto: VLAD ȘTEFAN ORJAN:

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

3 comentarii

  1. Parcurile din Buzau au ajuns piste de viteza pentru biciclisti. Rusine primăriei pentru lucrul acesta, toate aleile din parcuri sunt ocupate mai mult de 66% din lățimea lor, de piste pentru biciclistii.

  2. Daca politiistii l-au legitimat pe cel care a lovit victima, de ce nu i se publica numele. Familia sa ceara ajutorul la politie, unde exista informatia. Dumnezeu sa-l ierte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button