Știrile zilei

ALERTĂ: Criminal, în libertate!

Zeci de poliţişti şi jandarmi înarmaţi sunt mobilizați, la această oră, în localitatea Izvin din județul Timiș, unde se presupune că s-ar ascunde bărbatul care a împușcat mortal un polițist. Individul căutat de poliție se numește Lepa Ion Marcel, are 47 de ani și era dat în urmărire internațională pentru tâlhărie.

Uciderea polițistului în vârstă de 43 de ani, angajat al postului de poliție Recaș, s-a produs astăzi, în comuna Izvin din județul Timișoara. Mai mulți polițiști, în civil și în uniformă, se aflau în misiune, în urmărirea unui suspect. Bărbatul pe care îl urmăreau era căutat pentru executarea pedepsei cu închisoarea pentru tâlhărie. El încercase să fugă cu un autoturism Volkswagen înmatriculat în Vrancea, dar polițiștii au aflat acest lucru și au organizat un filtru.

La un moment dat, se pare că individul a intrat într-o casă din localitate, unde ar fi locuit în trecut. Unul dintre polițiști a ocolit imobilul pentru a se asigura că suspectul nu fuge pe partea din spate a casei. În momentul în care a ajuns în spatele casei, polițistul a dat de suspectul urmărit. Omul legii a fost împușcat de trei ori în gât, decedând la scurt timp.

Poliţistul ucis avea 43 ani şi era angajat în cadrul postului din oraşul Recaş.

Bărbatul care l-ar fi împuşcat pe poliţist este Marcel Ionel Lepa, de 47 de ani, din oraşul Lugoj, care era dat în urmărire internaţională pentru tâlhărie.

Potrivit unor surse, criminalul a fost rănit la umăr în schimbul de focuri. Polițiștii scotocesc localitatea în căutarea lui.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: