Știrile zilei

ALERTĂ la locuința Anisiei! Coroană de flori, aruncată în curte

Șoc, trăit de familia Anisiei, iubita tânărului în vârstă de 21 de ani, care a ucis-o, prin incendiere, pe Valentina Nica în dimineața zilei de sâmbătă. În curtea casei sale din cartierul Mihai Viteazu a fost aruncată, ieri, o coroană de flori.

Poliția a intrat imediat în alertă, un echipaj fiind prezent în zonă până la lăsarea întunericului pentru a preveni astfel de fapte. Câțiva tineri bănuiți că au comis acest gest considerat amenințător au intrat deja în vizorul poliției.

Între timp, apropiații Valentinei și alți tineri senzibilizați de drama fetei protestează pașnic la blocul în care victimei i-a fost dat foc de vie de către Cosmin M.D., fostul său iubit.

Anisia, tânăra care nu ar fi fost implicată în fapta de omor, dar care se afla în casă în momentul tragediei, trăiește o adevărată dramă. Fata este considerată „autoarea morală” a crimei și primește zilnic amenințări.

 

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp. Vă mulțumim!

4 comentarii

    1. Săraca , se da victima acum . Este o prefăcută și joaca teatru . I se face familia de ras . Nu știu ce cretina au crescut.

      1. Acum esti victima dupa ce ai asistat pur si simplu la moartea acelei fete nevinovate fara sa incerci macar sa il opresti pe acel nenorocit??? Sper sa nu scapi nepedepsita.. Toti cei care ati fost acolo in acea seara,sper sa mergeti la inchisoare..

  1. Aceasta individa a fost chemată de multe ori la poliție cu tot cu familie dar se pare ca nu i s a făcut nimic . Sunt foarte multe plângeri făcute pe numele ei .. acum poliția este in alerta sa o apere ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button