Știrile zilei
ULTIMA ORĂ

Alertă, la o fabrică din Zona Industrială!

Zeci de angajați ai unei fabrici de parbrize din Zona Industrială a Buzăului au întrerupt astăzi lucrul la solicitarea DSP, care a descins la sediul firmei după ce doi angajați au fost confirmați cu coronavirus.

Primul caz de COVID-19 a fost confirmat ieri la noua fabrică de geamuri. Primul infectat, șeful mecanicilor, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani.

Primele emoții au apărut miercuri,  arunci când angajatul nu a trecut cu bine de triajul epidemiologic de la intrarea în tură. Pentru că avea temperatura de aproape 40 de grade,  angajatul a fost oprit la poartă, fiind dus ulterior direct la spital.

Rezultatul sosit ieri de la București a confirmat că bărbatul este infectat cu coronavirus. Colegii lui de birou s-au autoizolat încă de ieri.

Astăzi, o altă veste proastă avea să sosească la fabrică. Soția bărbatului, care lucrează în cadrul aceleiași unități de producție, a fost depistată pozitiv la testul pentru coronavirus.

Imediat,  o echipă de la DSP s-a deplasat la fața locului și a dispus evacuarea tuturor angajaților pentru dezinfecție. Este posibil să urmeze testarea altor angajați ai fabricii.

Cosmin Șontică

Vă mulțumim pentru vizită! Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau pe WhatsApp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
error: